MenuMenu buttonHerkenrath logo wit

Over ons

Bij Herkenrath vormen we een dynamisch team van vaste, professionele vakmensen met een voorliefde voor het ambacht van schilderen. Met jaren aan ervaring en een enorme passie voor diverse schildertechnieken, omarmen we zowel binnen- als buitenprojecten. Ons uitgebreide machinepark en onze innovatieve hulpmiddelen stellen ons in staat om ieder project tot in de kleinste details te perfectioneren. Want daar staan we voor.

Herkenrath schildertechnieken

Passionate Painters

Het team van Herkenrath bestaat uit zeven toegewijde decorateurs die met uiterste zorg jouw project aanpakken. We streven er voortdurend naar om onszelf naar een hoger niveau te tillen, zodat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Tot op heden hebben we met Herkenrath talloze prachtige projecten weten te verwezenlijken. Dankzij ons centraal gelegen atelier in Roeselare zijn we dé referentie voor schilder- en decoratiewerken in West-Vlaanderen.

Kwaliteit als kernwaarde

Kwaliteit vormt de kern van Herkenrath. Dit komt niet alleen tot uiting in onze werkwijze, maar begint in feite bij de basis: ons werkmateriaal. Wij selecteren enkel materialen van de hoogste kwaliteit, en dat verschil merk je onmiddellijk. Door ons te omringen met het beste materiaal en dit te combineren met diverse geavanceerde technieken, zijn we in staat om keer op keer topkwaliteit te leveren voor jouw interieur.