MenuMenu buttonHerkenrath logo wit

Ons aanbod

Ons aanbod omvat een rijke diversiteit aan schilder- en decoratietechnieken. Van de tijdloze elegantie van klassieke verfsystemen tot creatieve decoratieve technieken die uw ruimtes tot leven brengen. Ontdek de veelzijdigheid van onze vloerafwerkingen. Onze expertise strekt zich ook uit tot kaleisystemen, waarbij we traditionele charme combineren met eigentijdse duurzaamheid. Daarnaast beschikken we over een spuitcabine waar we lakken, beitsen en vernissen met de grootste precisie. Bij Herkenrath staan we klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden, met een eigentijdse benadering van tijdloze technieken.

Kalktechnieken

Kalktechniek is een vorm van stuctechniek op basis van fijne kalk en gemalen marmer. Deze technieken zijn geschikt voor een strakke betonlook over een warme Zuiderse kalkstuc tot een verweerde structuur. Kalktechnieken zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam, krasbestendig en eenvoudig te onderhouden.

Kleitechnieken

Kleitechnieken omvatten het gebruik van kleimineralen om zachte, natuurlijke reliëfs in klei te creëren, die op verschillende manier bewerkt kunnen worden. Door vezels, steentjes of andere grondstoffen toe te voegen aan de kleimassa versterken we het ambachtelijke karakter.

Cementtechnieken

Cementtechnieken bieden naadloze en waterbestendige steenimitaties die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, waaronder douches, vloeren, meubels en tafels. Naast hun veelzijdigheid zijn cementtechnieken extreem krasbestendig en vereisen ze minimaal onderhoud.

Streeptechnieken

Bij streeptechnieken maken we gebruik van matte kwaststrepen om een tijdloze vintage look te creëren. Met onze specifieke methodiek van aanbrengen benaderen we de look van onbewerkt linnen, wat uw interieur een uniek en charmant karakter geeft.

Buitenschilderwerk

Ook voor buitenschilderwerk kun je bij Herkenrath terecht. We nemen de volledige buitenkant van jouw project onder handen. Dit voor zowel klassieke buitenschilderwerken, lakwerk van het schrijnwerk en kaleisystemen.