over ons

HERKENRATH94030

Herkenrath is een familiebedrijf, een team van 4 Passionate Painters met jarenlange ervaring in decoratie en topafwerking van particuliere woningen. Wij streven steeds naar perfectie en kunnen dat ook bij grote projecten waarmaken. Door ons uitgebreid team kunnnen we volledige woningen in no time een make-over geven.

 

Onze 4 schilder-decorateurs koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme. Ieder project is voor ons uniek en beschermen we dan ook met de grootste zorg. De eerlijke prijs is telkens het resultaat van punctuele nacalculatie bij vorige projecten. Daarom komen offertes perfect overeen met het geleverde werk.

 

De talloze positieve commentaren leren ons dat veel klanten ons oog voor detail weten te waarderen. Laat je verleiden door de projecten op deze website en kom met ons rond tafel zitten. Dan laten we zien wat we voor jullie kunnen betekenen en krijgt je woning de afwerking die ze verdiend. Zo komt ook de rest van het huis volledig tot zijn recht. Van keuken tot meubilair, van ramen tot maatwerk...